fullsizeoutput_16d4.jpeg
 

Kristin Agustoni

Seniorrådgiver og partner i Orator Team AS

  • Rådgivning
  • Konseptutvikling
  • Prosjektledelse
  • Teknisk produksjon og avvikling

Kristin har bred erfaring fra prosjektledelse av arrangement i inn- og utland. Hun har utviklet unik kompetanse i det store spennet mellom eksklusiv skreddersøm, herunder komplekse og omfattende events med særskilte utfordringer knyttet til internasjonal deltakelse, sikkerhet og etikette - til enkle samlinger med nøkterne kostnadsrammer.

Hun leder prosjektteamet og holder i alle tråder fra oppstart til gjennomføring, evaluering og ferdigstillelse av prosjektet. Kristin er entusiastisk, løsningsorientert og målrettet. Hennes største drivkraft er å se magien som skapes i møtet mellom mennesker. Med solid gjennomføringskraft er hun opptatt av å levere over forventningene – hver gang.

Før hun kom til Orator i 2016 har hun blant annet jobbet som senior prosjektleder i International Conference Service og kommunikasjonsbyrået Nucleus, samt at hun var tilknyttet logistikkteamet til World Economic Forum i Davos gjennom flere år.

Kristin trives best i team med høy kompetanse, mye latter og elsker sitatene til Mahatma Gandhi; «Without action you are not going anywhere» og Pippi Langstrømpes «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert».

 
 
 

Ta kontakt med Kristin om rådgivning på

kristin@orator.no eller +47 909 22 611

 
 
orator rød-mal.png