Jon-Frede Engdahl

 

jon_foto_Jo Bentdal.jpg
 
  • Gründer av Uniform Designbyrå

  • Utvikling og drift av “Kolonihagen”-konseptet: økologisk handel på nett, bakeri, café og restaurant

  • Initiativtager til restaurant Maemmo med 2 Michelinstjerner

  • Forfatter av kokebøker

  • Forkjemper for kortreist og økologisk mat

  • Produktutvikler av økologisk vareutvalg hos Rema 1000

«Jon-Frede var en perfekt start på dagen! Han styrket våre ideer og tok dem videre mot konklusjoner. Hans sterke formidling av hvordan tenke butikk med hjertet og å være tro mot det man skal levere, var enormt inspirerende!»    

- Ole Christian Tilset, Mjøsgårdene

 

 
orator_dots
 

“Økologisk mat som allemannseie!”

Jon-Frede er styrt av hjertet i alt han foretar seg. Fra å starte og drive designbyrå gikk han over i en helt annen bransje, den som handler om ekte, ærlig og god mat. 

Jon Frede mener den økologiske bølgen vil treffe hardere og fortere i Norge enn i mange andre land. Stadig flere er opptatt av å sjekke avsender, ærlighet og ekthet når de handler inn til middag, og forbrukerne kommer til å ta makta over maten.

Jon Frede gir oss innsikt i aktuell forskning, trender i våre matvaner, endring i kjøpemønstre, fremtidens dagligvarer og ikke minst hvor fort utviklingen nå akselererer. Han holder underholdende og opplysende foredrag som garantert inspirerer tilhørerne.

Jon-Frede har nådd en stor drøm, men er ikke ferdig enda. Med sin lidenskap for mat ønsker han å bidra til at flere kan få en oppvåkning og matbevissthet slik at man på sikt kan få endret matvanene til nordmenn og det tilgjengelige utvalget av mat i matbutikkene. Og han er på god vei! I samarbeid med Rema 1000 utvikler han et utvalg økologiske matvarer som man finner i butikkene.

Oppskriften til Jon Frede kan overføres til alle bedrifter som ønsker nytenkning og ser muligheten å omskape drømmer til virkelighet med enkle verktøy; Vilje, evne og mål.

Hør Jon-Frede snakke om det han brenner for på NRK Radio:

NRK P1, Radiokontakten, 17. februar 2016

 

Som rådgiver kan Jon-Frede bistå innen:

  • Gründervirksomhet
  • Profilbygging
 
dots_color.png
 
 

Kontakt oss om Jon-Frede

bg_red.png
 

Forespørsel

Navn *
Navn