Hanne Lindbæk

 

 
Hanne-Lindbæk-foto_Mick-Tully kopi.jpg
 
  • Ledercoach med spesialfelt prosessledelse og strategisk kommunikasjon

  • Instruktør og skuespiller

  • Kommunikasjonstrener i grupper og individuelt

"Få kan hamle opp med de store gutta som Hanne. De fikk mer energi av dette. Alle er happy!"

- Ingvild Bratli, Project leader, Telenor ASA

 
orator_dots
 

"Gjennomslagskraften din er avgjørende!"

Som erfaren ledercoach med spesialkompetanse innen strategisk kommunikasjon og prosessledelse, deler hun bred kunnskap med sine tilhørere. Basert på internasjonal forskning og godt krydret med sin bakgrunn som skuespiller demonstrerer Hanne og setter på spissen, provoserer og kommer med løsninger, i det som blir en lærerik, grensesprengende og nyttig opplevelse - samtidig som humoren ligger på lur.

Det handler om å styrke deg i formidlingen av ditt budskap både på jobb og privat. Hun holder foredrag om hvordan du kan få større gjennomslagskraft. Stikkord; varme og kompetanse, troverdighet og tillit. 

Alle har vi opplevd å måtte rydde opp i et misforstått budskap vi trodde skulle bli oppfattet på et helt annet vis.
Ligger det i hvordan du virker på andre?

Hva skjer med oss når vi formidler noe vi brenner for? Det kan være utfordrende å få mange til å brenne for det samme og helt magisk når man får det til! For at en målsetting skal kunne gi deg retning må den være forankret i noe som betyr noe. For deg og dem og du skal snakke til.

Er det ting som er ekstra vanskelige for kvinnelige ledere? Finnes glasstaket? Hvordan bør vi jobbe for å øke innflytelsen der vi er? Kan kroppsspråk og stemmebruk spille en rolle? Hanne har en årrekke systematisk trent et celebert knippe kvinnelige ledere innen IT og finans, med det for øye å hjelpe dem til økt innflytelse og gjennomslagskraft. 

Hanne begynte med å studere teater i London. Hun har vært skuespiller på scene, i filmer og såpeoperaer på TV, før hun i år 2000 startet sitt eget firma Ergo; ego med spesialfelt kommunikasjon. Overføringsverdiene fra teateret er mange!

Hva har drevet Hanne i alle disse årene? En salig blanding av nysgjerrighet, lekenhet og mot, i følge henne selv, og en klokketro på at vi mennesker kan hvis vi vil og hvis vi bare øver nok.

Som rådgiver kan Hanne bistå innen:

  • Strategisk kommunikasjon
  • Ledercoaching
  • Kulturbygging
 
dots_color.png
 
 

Kontakt oss om Hanne

 

 

bg_red.png
 

Forespørsel

Navn *
Navn