Espen Kvark Kvernbergh

 

32d5ff2b8e93533169012d4aeebd864a kopi.jpeg

 

  • Erfaren teaterinstruktør
  • Gir kurs i kvalitet, HMS, formidling og lederskap
  • Coach i formidling for næringslivsledere
  • Tidligere politisk rådgiver
  • Teamleder for suksesshistorien med Elvebakken videregående skoles revy

”Noen vil oppleve det provoserende, andre engasjerende, det er konkret og du får verktøy med på veien som du kan bruke på jobb dagen etterpå. Bare trening skaper varig endring og ut av komfortsona skal vi, det er der livet begynner!”

 
orator_dots
 

”Leken i alvoret og alvor i leken!”

Espen inviterer til et foredrag der du selv må gjøre halve jobben, for ord alene setter ikke spor. Det må trenes og etterleves. Gjennom eksempler og øvelser fra hverdagen ved en av landets ledende videregående skoler, graver han i overflaten og våger seg inn under huden på deg.

Det handler om å ta ansvar, myndiggjøre folk, tydeliggjøre og trene. Det blir mer av det du snakker om.

Espen forteller en historie om prestasjoner i organisasjoner. Om underdogen Elvebakken videregående skole i Oslo som nå har holdt seg i toppen gjennom ti år. Revyen ved skolen har vunnet 4 revypriser av Aftenposten, vært spilt på Nationaltheatret 2 ganger og mottatt 10 toppkarakterer. Hvordan har skolen fått det til? Og hvilken overføringsverdi kan dette ha til din bedrift, slik at din bedrift kan få til varig endring?

Espen er samfunnsengasjert og mener at vi best skaper sammen, både i det daglige lokalt og i et større, globalt perspektiv. Et liv kommer med både plikter og rettigheter, og det er viktig å bidra til å bevege mennesker. Vi er alle rollemodeller, og valget vi står overfor, er om vi vil være gode eller dårlige. Det du ser, det eier du!

Han har jobbet i Kulturkompaniet i flere år og vært med på å trene tusenvis av mennesker i kvalitet, HMS, formidling og lederskap, med teater og LØFT som læringsform. Han har laget fakkelstafett i forbindelse med vinterlekene på Lillehammer i 1994, revy i næringslivet og ved flere videregående skoler, vært politisk rådgiver og trent næringslivsledere i formidling. Espen har vært ansatt som teaterinstruktør i Bydel Bjerke i Oslo, drevet kafé i Risør sammen med Turid Birkeland, jobbet med JA-aksjonen i forbindelse med EU-valget i 1994 og han har drevet kultur-, teater- og konsertvirksomhet i en av-vigslet kirke i Tønsberg. Hans neste store prosjekt er å lage en musikal i samarbeid med befolkningen på Grønland i Oslo, Nordic Black Theatre og Nationaltheatret.

  • Foredrag
  • Rådgivning
 
dots_color.png
 
 

Kontakt oss om Espen

 

 

bg_red.png
 

Forespørsel

Navn *
Navn