Filosof søkes!

 

 
 
 
 
platon(2).jpg
 
 

Vi ønsker oss en filosof med gode formidlingsevner.

 
 
orator_dots
 
thinker.png

«Hvorfor må vi ha tid?», spør Aksel 7 år. Han synes konseptet er underlig.

«Hvor mye veier skygge?» spør Aksel to år senere.

Han følger opp enda et år etter med spørsmålet om hvor mange dimensjoner som finnes.

Noen filosoferer og stiller spørsmål mer enn andre. Det er forunderlig forløsende og deilig å bli med inn i denne forundringen og praten rundt temaer som vi vanligvis ikke stopper opp ved. Ikke mange får anledning til å gjøre nettopp det. De som har en hverdag som involverer barn, opplever det kanskje oftere enn andre. Barn er etter min mening fødte filosofer.

Mange som har anledning til å stoppe opp ved slike spørsmål, velger å ikke gjøre det. Det er så mye annet som er mer «catchy» og gir mer umiddelbar behovstilfredsstillelse og derfor er lettere å holde på med, som å ta et bilde og publisere, sjekke likes, eller jage til neste aktivitet. Dette gjelder særlig voksne og ungdom.

I Orator ønsker vi å kunne tilby dette oppholdet og denne reisen for tanken. Men vi trenger dem som har trening i å stille spørsmål, fundere over dem og kunne formidle noe til ettertanke rundt filosofiske temaer.

Så dette er en oppfordring til både dere som er filosofer med formidlingslyst og -evne, og til de som har sett og hørt filosofer som har satt i gang noe i dem. Som har satt spor. Ta kontakt!

• Foredrag

 

 
 
dots_color.png
 
 
 

Kontakt oss!

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultri

 

bg_red.png
 

Forespørsel

Navn *
Navn
Jeg ønsker hjelp til