rådgivning

Våre rådgivere bidrar til at dere blir bedre – på det dere kan best

 

bg_orange.png
 

Våre rådgivere har bred erfaring. Flere av våre foredragsholdere er også dyktige rådgivere og kan hentes inn til mindre eller større prosjekter.  Med sin erfaring evner våre rådgivere å se de lange linjene i hvordan en utfordring kan løses på kort og lang sikt. Dette vil bidra til relevante og gode løsninger, som forhåpentligvis gir ønskede resultater. 

 
 
 
Henning+profil.jpg

+47 901 64 588

Henning Cook

Seniorrådgiver og daglig leder

 • Rådgivning
 • Situasjonsanalyser
 • Markeds- og kommunikasjonsstrategi
 • Konseptutvikling
 • Kampanjer
 • Designprofiler og reprofilering
 • Lederstøtte

Henning er en av Norges mest erfarne byråledere med bred kommunikasjonsfaglig kompetanse. Han har bakgrunn fra ulike PR- og reklamebyråer som daglig leder og rådgiver. Han kommer sist fra Lippestad Kommunikasjon, Varde Hartmark, Dinamo og Miksmaster. Forut for dette var han en av gründerne og daglig leder for PR-byrået MS&L Oslo.

Henning har vært medgründer og partner i PR-byråene Woldsdal & Partnere (JKL) og PR-operatørene. I tillegg har han vært byråleder i Geelmuyden.Kiese Reklamebyrå, medlem av ledergruppen og partner i Geelmuyden.Kiese, byråleder i Leo Xpress, Goodwill Reklamebyrå og Young & Rubicam Norge. Henning har også vært administrativ leder i Vålerenga IF. 

For Henning er det viktig å alltid ha et nært samarbeid med sine oppdragsgivere, små og store aktører i norsk næringsliv, offentlig og frivillig sektor.

Henning er relasjonsbyggende, kommersiell og en engasjert lagspiller med en ujålete tilnærming. Glødende engasjert i norsk idrett – også som ivrig utøver innen roing og langrenn.


Kristin profil.jpg

+47 909 22 611

Kristin Agustoni

Seniorrådgiver og partner    

 • Rådgivning
 • Konseptutvikling
 • Prosjektledelse
 • Teknisk produksjon og avvikling

Kristin har bred erfaring fra prosjektledelse av arrangement i inn- og utland. Hun har utviklet unik kompetanse i det store spennet mellom eksklusiv skreddersøm, herunder komplekse og omfattende events med særskilte utfordringer knyttet til internasjonal deltakelse, sikkerhet og etikette - til enkle samlinger med nøkterne kostnadsrammer.

Hun leder prosjektteamet og holder i alle tråder fra oppstart til gjennomføring, evaluering og ferdigstillelse av prosjektet.

Kristin er entusiastisk, løsningsorientert og målrettet. Hennes største drivkraft er å se magien som skapes i møtet mellom mennesker. Med solid gjennomføringskraft er hun opptatt av å levere over forventningene – hver gang.

Før hun kom til Orator i 2016 har hun blant annet jobbet som senior prosjektleder i International Conference Service og kommunikasjonsbyrået Nucleus, samt at hun var tilknyttet logistikkteamet til World Economic Forum i Davos gjennom flere år.

Kristin trives best i team med høy kompetanse, mye latter og elsker sitatene til Mahatma Gandhi; «Without action you are not going anywhere» og Pippi Langstrømpes «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert».


Agnete profil.jpg

+47 992 47 988

Agnete Busengdal Sommerset

Styreleder og partner

Rådgiver innen blant annet:

 • Arbeidsrettslige problemstillinger
 • Kontraktsrett og kvalitetssikring
 • Selskapsrett og styrearbeid

Agnete er til daglig advokat og daglig leder i Advokatfirmaet Lippestad AS. Hun har mange års erfaring fra det offentlige; departementer og tilsyn, har jobbet i advokatfirmaet Schjødt og som rådgiver for private bedrifter. Hun arbeidet en periode i Pullman management – først som del av management-teamet, deretter som styreleder fra januar 2015.

Agnete tilbyr rådgivning – fra helt spesifikke advokatråd innen arbeidsrett, kontraktsrett og offentlig forvaltning – til råd om styrearbeid, om foredrag, om innhold som treffer, veien videre for bedrifter som ønsker profesjonalisering av drift m.m. Hun er styreleder i Orator, Pullman Management og i Jenny Skavlan AS, og er styremedlem i Sykehusklovnene.

Med sterkt fokus på oppdragsgiverens mål bidrar Agnete engasjert og effektivt inn i prosesser. Hun er god til å ha blikk for helheten i prosjekter. Med sin juridiske «for-og-imot-tilnærming», har hun også stor omsorg for helheten og alle involverte parter.

 
 
 

Robert Mood

 

Lederskap og kriseledelse

Drift og omstilling

Etiske dilemmaer

Signe Horn

Strategisk rådgivning 

Strategiutvikling

Politiske prosesser

Jon Gangdal

Lagbygging og samhandling

Beredskapsplanlegging og krisehåndtering

Sorgarbeid

Guro Hoftun Gjestad

Skrivekurs

Utvikling av foredrag

Kronikk-coach

Hanne Lindbæk

Strategisk kommunikasjon

Ledercoaching

Kulturbygging

Jon-Frede Engdahl

Gründervirksomhet / Start-ups

Profilbygging

 

Gard B. Eidsvold

Formidling

Idé og kreativitetsmotor

Prestasjonspress

 
 

Spør oss om rådgivning

Ta kontakt med Kristin@orator.no (909 22 611) eller Henning@orator.no (901 64 588)

bg_red.png