Vår verdiforankring er sterk og vises i alt vi gjør og står for

 

bg_red.png
 
 
 
 
 
 

 

Orator SH -1782.jpg
 

Det er ut fra skuespillermanagementet i Pullman at Orator fikk sin start, og vi har valgt å bygge håndteringen av våre foredragsholdere på samme måte som et management. Det betyr at vi tilbyr våre foredragsholdere mer enn ren formidling av foredragene. Vi elsker å sparre om innhold, og tilbyr aktive tilbakemeldinger og eventuelt videreutvikling av foredrag om de skulle ønske det – i tillegg til annen bistand.

Det er viktig for oss i Orator å kjenne at vi bidrar med det vi kan i samfunnet vårt for å komme litt videre i en ønsket retning. Derfor er verdiforankringen i Orator så sterk at den skal vises i alt vi gjør og står for. «Ord som setter spor» - er et viktig mantra for oss. I alt vi gjør er kvalitet og personlig kontakt avgjørende for å gjennomføre prosjekter til beste for våre oppdragsgivere.

Oratorballer600.jpg

Henning Cook
Daglig leder og seniorrådgiver
Tlf: +47 901 64 588
Mail: henning@orator.no

Henning Cook er seniorrådgiver og daglig leder i Orator Team AS. Henning er en av Norges mest erfarne byråledere med bred kommunikasjonsfaglig kompetanse. Han har bakgrunn fra ulike PR- og reklamebyråer som daglig leder og rådgiver. Han kommer sist fra Lippestad Kommunikasjon, Varde Hartmark, Dinamo og Miksmaster. Forut for dette var han en av gründerne og daglig leder for PR-byrået MS&L Oslo.

 
fullsizeoutput_17e4.jpg

Helene S. Busengdal
Koordinator og administrasjon
Tlf: +47 91 84 43 81
Mail: helene@orator.no

Helene S. Busengdal jobber som koordinator i Orator Team AS. Hun har en bachelorgrad i statsvitenskap fra NTNU, samt erfaring fra flere verv, med ansvar for større arrangementer, administrativt arbeid og prosjektledelse. I Orator har Helene spesielt ansvar for tekstproduksjon, sosiale medier, og oppfølging av foredragsholdere.

 

Robert Mood
Seniorrådgiver og foredragsholder
Klikk på bildet for informasjon om booking.

Robert Mood er tilknyttet Orator Team AS som seniorrådgiver. Med lang erfaring fra ledelse både nasjonalt og internasjonalt innehar Robert sammensatt og unik kompetanse som gjør han til en betydelig ressurs som rådgiver og samtalepartner både for mellomledere og toppledere.
Robert kan bistå på ulike felt og i ulik grad i strategiprosesser, endringsledelse, personlig coaching, endringsprosesser, nedbemanning, krise og beredskapsarbeid. Han har sin bakgrunn fra lederjobber i Forsvaret generalløytnant (p), som leder av internasjonale operasjoner for FN/NATO. Han har vunnet Fritt ord prisen for sin uredde åpenhet som leder og gitt ut bok om lederes ansvar. Robert takket ja til vervet som president i Norges Røde Kors i 2017 for en 3 års periode.

Kristin Agustoni
Seniorrådgiver og partner
Tlf: +47 909 22 611
Mail: kristin@orator.no

Kristin Agustoni er partner og jobber som prosjektleder og senior rådgiver i Orator Team AS. Hun har bred internasjonal erfaring i prosjektledelse etter å blant annet ha jobbet i logistikkteamet til World Economic Forum (Davos) gjennom mange år. I Norge har hun jobbet som prosjektleder i eventbyråer og kommunikasjonsmiljøer før hun kom til Orator i 2016. Kristin har ansvaret for konferanser og events (rådgivning, konseptutvikling, prosjektledelse, teknisk produksjon og avvikling) i tillegg til å være manager for profilene som er tilknyttet Orator.

 
kristiane%2Bportrett.jpg

Kristiane Gjerstadberget
Koordinator
Tlf: +47 47 60 26 01
Mail: kristiane@orator.no

Kristiane Eline Gjerstadberget jobber som koordinator i Orator Team AS. Hun har bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag fra HiOA (journalistikk), et år med pedagogikk fra HiOA og bedriftskommunikasjon fra Copenhagen Business School. I Orator har Kristiane spesielt ansvar for sosiale medier, tekstarbeid og prosjektkoordinering.

 

Agnete Sommerset
Styreleder og partner
Tlf: +47 992 47 988
Mail: agnete@orator.no

Agnete B. Sommerset jobber som advokat og daglig leder i Advokatfirmaet Lippestad. Hun har bakgrunn både fra offentlig og privat virksomhet i tillegg til at hun har god kjennskap til ideell og frivillig sektor. Hun bidrar med juridisk rådgivning til ledere og styrer, og kan gi bistand ved behov for konfliktløsning. Agnete startet Orator, og er i dag partner og styreleder i selskapet.

Oratorballer600.jpg
 

samarbeidspartnere

For å lykkes med å levere til beste for våre oppdragsgivere, har vi gode utvalgte samarbeidspartnere

 

bg_orange.png
 
 
 
 
 
Advokatfirmaet_Lippestad_logo.png
 

«Ingen kan alt» - heller ikke vi. Skal vi lykkes sammen med våre oppdragsgivere er vi avhengige av våre faste gode samarbeidspartnere. Utover dette er våre team elastiske. Gjennom vår lange fartstid har vi anskaffet et stort nettverk av kolleger med spisskompetanse innen de fleste fagområder som vi inngår avtale med fra prosjekt til prosjekt.

Jubafilm produserer film. Å fortelle gjennom film handler om å treffe følelser hos mottakeren, dette er Jubafilm sin grunnsten og rettesnor som de tar med inn i alle prosjekter. God planlegging og tett dialog underveis i prosjektene er en nøkkelfaktor. Jubafilm leverer kvalitet i alle ledd.

AVAS tilbyr lyd-, lys og bilde-tekniske tjenester og løsninger av topp kvalitet tilpasset alle typer arrangement og er vår foretrukne samarbeidspartner på teknisk produksjon. Med erfarne teknikere og prosjektledere, leverer Robert Holm og hans team sømløst, diskre og alltid med høy kvalitet, enten om det er til en enkel produksjon eller noe mer sammensatt og kompleks.

Pullman management AS er et management for skuespillere, tv-profiler og andre utøvere innen musikk, kultur og underholdningsbransjen. Profilene til Pullman kan benyttes som konferansierer og til kulturelle innslag, i tillegg til at mange i stallen til Pullman holder foredrag med verdibasert tematikk som formidles gjennom oss.

Advokatfirmaet Lippestad AS bistår klienter innen fagområdene arbeidsliv, kontrakts/selskapsrett, forvaltningsrett og erstatningsrett. I tillegg ytes lederstøtte og rådgivning i skjæringsfeltet juss-politikk. Gjennom kunnskap om organisasjoner og samfunnsliv tilbyr de rådgivning, også gjennom team satt sammen i regi av oss.

 
 
 

kontakt oss

 Kristin@orator.no (909 22 611) eller Henning@orator.no (901 64 588)

 

bg_red.png