Vår verdiforankring er sterk og vises i alt vi gjør og står for

 

bg_red.png
 

Interesse for mennesker og mennesker i samfunn – små eller store - sammen med fascinasjon for god formidling av viktige budskap – er grunnmuren Orator bygges på. Dette tar vi med oss i alt vi gjør – i rådgivning, kommunikasjon og arrangement.

Henning Cook  Daglig leder og seniorrådgiver Tlf: +47 901 64 588 Mail:  henning@orator.no

Henning Cook
Daglig leder og seniorrådgiver
Tlf: +47 901 64 588
Mail: henning@orator.no

Robert Mood Seniorrådgiver og foredragsholder  Klikk på bildet for info om booking.

Robert Mood
Seniorrådgiver og foredragsholder
Klikk på bildet for info om booking.

Kristin Agustoni Seniorrådgiver og partner Tlf: +47 909 22 611 Mail:  kristin@orator.no

Kristin Agustoni
Seniorrådgiver og partner
Tlf: +47 909 22 611
Mail: kristin@orator.no

Agnete Sommerset Styreleder og partner Tlf: +47 992 47 988 Mail:  agnete@orator.no

Agnete Sommerset
Styreleder og partner
Tlf: +47 992 47 988
Mail: agnete@orator.no

Helene S. Busengdal  Koordinator og administrasjon Tlf: +47 91 84 43 81 Mail:  helene@orator.no

Helene S. Busengdal
Koordinator og administrasjon
Tlf: +47 91 84 43 81
Mail: helene@orator.no

Kristiane Gjerstadberget  Koordinator  Tlf: +47 47 60 26 01 Mail:  kristiane@orator.no

Kristiane Gjerstadberget
Koordinator
Tlf: +47 47 60 26 01
Mail: kristiane@orator.no

 
dots_color@2x.png
 

Det er ut fra skuespillermanagementet i Pullman at Orator fikk sin start, og vi har valgt å bygge håndteringen av våre foredragsholdere på samme måte som et management. Det betyr at vi tilbyr våre foredragsholdere mer enn ren formidling av foredragene. Vi elsker å sparre om innhold, og tilbyr aktive tilbakemeldinger og eventuelt videreutvikling av foredrag om de skulle ønske det – i tillegg til annen bistand.

Det er viktig for oss i Orator å kjenne at vi bidrar med det vi kan i samfunnet vårt for å komme litt videre i en ønsket retning. Derfor er verdiforankringen i Orator så sterk at den skal vises i alt vi gjør og står for.

«Ord som setter spor» - er et viktig mantra for oss. I alt vi gjør er kvalitet og personlig kontakt avgjørende for å gjennomføre prosjekter til beste for våre oppdragsgivere.

Send oss en E-post eller Les mer om oss under rådgivning!

 
 
 

samarbeidspartnere

For å lykkes med å levere til beste for våre oppdragsgivere, har vi gode utvalgte samarbeidspartnere

 

bg_orange.png
 
 
 
 
 
Advokatfirmaet_Lippestad_logo.png
 

«Ingen kan alt» - heller ikke vi. Skal vi lykkes sammen med våre oppdragsgivere er vi avhengige av våre faste gode samarbeidspartnere. Utover dette er våre team elastiske. Gjennom vår lange fartstid har vi anskaffet et stort nettverk av kolleger med spisskompetanse innen de fleste fagområder som vi inngår avtale med fra prosjekt til prosjekt.

AVAS tilbyr lyd-, lys og bilde-tekniske tjenester og løsninger av topp kvalitet tilpasset alle typer arrangement og er vår foretrukne samarbeidspartner på teknisk produksjon. Med erfarne teknikere og prosjektledere, leverer Robert Holm og hans team sømløst, diskre og alltid med høy kvalitet, enten om det er til en enkel produksjon eller noe mer sammensatt og kompleks.

Pullman management AS er et management for skuespillere, tv-profiler og andre utøvere innen musikk, kultur og underholdningsbransjen. Profilene til Pullman kan benyttes som konferansierer og til kulturelle innslag, i tillegg til at mange i stallen til Pullman holder foredrag med verdibasert tematikk som formidles gjennom oss.

Jubafilm produserer film. Å fortelle gjennom film handler om å treffe følelser hos mottakeren, dette er Jubafilm sin grunnsten og rettesnor som de tar med inn i alle prosjekter. God planlegging og tett dialog underveis i prosjektene er en nøkkelfaktor. Jubafilm leverer kvalitet i alle ledd.

Advokatfirmaet Lippestad AS bistår klienter innen fagområdene arbeidsliv, kontrakts/selskapsrett, forvaltningsrett og erstatningsrett. I tillegg ytes lederstøtte og rådgivning i skjæringsfeltet juss-politikk. Gjennom kunnskap om organisasjoner og samfunnsliv tilbyr de rådgivning, også gjennom team satt sammen i regi av oss.

 
 
 

kontakt oss

 Kristin@orator.no (909 22 611) eller Henning@orator.no (901 64 588)

 

bg_red.png