Torstein Lerhol

 

 
 
 
 
 
P1010297.JPG
 
 

  • Fylkespolitiker og ordførerkandidat for Senterpartiet Valdres

  • Lektor i historie

  • Avdelingsleder BPA for 700 ansatte i Stendi

  • Livsnyter med lidenskap for reiser, matlaging og historie

  • Aktiv friluftsmenneske

  • Ga ut boken “Hemningsløs” april 2019

  • Har muskelsykdommen SMA (Spinal Muskel Atrofi)

“Torsteins historie og utrolige livssyn godt krydret med humor appellerte til følelser, holdninger og fordommer. Møtet med han ble en tankevekker som inspirerte - det gjorde sterkt inntrykk og budskapet gikk rett inn!”   - Anne Marie Strømhaug, rådgiver Nordland Fylkeskommune

"Han har en formidlingsevne som er sjelden, og balanserer kunnskap, god humor, selvironi og alvor på en fantastisk god måte"  - Sølvi Hoggen, Oppdal kommune

 
orator_dots
 

"Kroppen – ingen hindring for å nå toppen"
Veltalende og krydret med humor gir Torstein oss et innblikk i sitt verdigrunnlag og unike livsfilosofi. Det handler om å se muligheter i utfordringene!

Torsteins forventede levetid var kun på et par år. I 2016 feiret han 30 år på familiegården i Valdres med over 100 gjester. Håndplukkede assistenter gjør livet han lever mulig å gjennomføre – for alt Torstein kan bevege er nemlig fingeren. I tillegg til snakketøyet - som er absolutt i orden! Det er alltid en reise eller topptur under planlegging. I 2017 var han blant annet i villmarken i British Columbia og gått til topps på fjellene Utsikten og Reinen i Jotunheimen her hjemme.  

Som ettåring ble han diagnostisert med den da dødelige muskelsykdommen Spinal Muskel Atrofi (SMA). 31 år senere er han fortsatt her, og lever et aktivt liv med fulltidsstilling i Oslo. Det er lett å bli passiv når man er nødt til å tilbringe livet i en stol. For Torstein handler livet om å ha rett innstilling; ALT ER MULIG! Det å være løsningsorientert har blitt hans store styrke.  

Janteloven eksisterer ikke, ambisjoner er sunt og helt nødvendig! sier Torstein. En ambisjon fungerer som en dynamo og kan bidra til å løfte alle mennesker opp og fram – ut av fastlåste tankemønster og samfunns skapte fordommer.

Foredragene er spisset til hver kunde, men i bunnen ligger det et verdibasert budskap om at alle har en rett, og en mulighet, til å leve et verdig og meningsfylt liv.

«Ha omsorg – still krav»
Et annerledes foredrag som har form som en dialog mellom Geir Lippestad og Torstein Lerhol (Politiker, leder, foredragsholder og funksjonshemmet) om utfordringer, verdispørsmål og muligheter. Et foredrag som treffer, engasjerer og motiverer. Se samtalen i heisen – med NRK på slep.  «I heisen med…»

Torstein sin hjemmeside: www.meningsfyltliv.com

 

Kontakt oss om Torstein

bg_red.png
 

Forespørsel

Navn *
Navn