Steffen Dahl

 

Steffen Dahl_Bilde4 2.jpg
 
  • Leder og konsulent
  • DJ
  • Polfarer
  • Forfatter
  • Tankemester

Foredraget Tankemester har blitt hørt av over 10 000, og høster strålende tilbakemeldinger. Et annerledes foredrag med praktiske øvelser; Alvor, humor, refleksjon og innsikt i tankene dine – en time med Steffen kan forandre deg som menneske!

 
Oratorballer600.jpg
 

"Sjef i eget hode"

«I over 90 % av alle vanskelige situasjoner du møter på i livet er det ikke selve situasjonen som er utfordringen, men tankene dine»

Steffen Dahl tar oss med inn i hans liv fra å være en vellykket konsulent og leder, til å si opp jobben for å følge drømmen om å være polfarer. Alene gikk han til både Nord og Sydpolen i løpet av ett år. Han lykkes. Han nådde drømmen, men ble slått ut av angst og depresjon i ettertid. Alle har negative og destruktive tanker, mer eller mindre. Uten din hjelp er disse tankene med på å bryte ned selvbildet, bremse oss opp i hverdagen, og hindre oss i å bli være den beste utgaven av oss selv. Hvordan mestre de negative tankene? Hvordan få kontroll på disse tankene og bygge selvfølelse og trygghet i deg selv?

2.JPG

Folkehelseprosjektet 2019: Gjennom kurs og foredrag har Steffen samlet inn tusenvis av tanker fra publikum. Han vet hvilke vanskelige tanker barn, ungdom og voksne går rundt og bærer på.

Steffens metode «Tankemestering» er testet på psykologer og andre fagpersoner som alle er begeistret. Dette har ført til at Steffen i samarbeid med skole og helsepersonell har påbegynt et pilotprosjekt blant elever i videregående skole denne våren. Målet er å tilby metoden som en del av undervisningsopplegget i den norske skolen

 
 

Kontakt oss om Steffen

 

bg_red.png
 
Navn *
Navn